At yourrr service!

Bezoek ons bedrijf

Barias is specialist in manueel en automatisch verpakken van diepgevroren en gekoelde voedingsproducten. We verpakken en herverpakken en bieden diverse mogelijkheden voor de afwerking van uw verpakkingen. Bovenop alle denkbare verpakkingsmogelijkheden heeft Barias ruime stockagemogelijkheden in gecertificeerde opslagruimtes, diepvries en gekoeld.

Onze expertise in frozen food co-packing en cold storage betekent een verregaande toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Een samenwerking met Barias biedt u de algemene voordelen van uitbesteding met daar bovenop het unieke voordelenpakket dat eigen is aan Barias: topinfrastructuur met ruime capaciteit, snelle inzetbaarheid, volledige dienstverlening met service-garantie en een persoonlijke betrokkenheid bij elke orderverwerking.

Ontdek onze diensten
Barias, tussen Staden en Roeselare

BARIAS, thuis in Staden en Roeselare

Wij maken lekkere merken consumentenproof. We verpakken en herverpakken voornamelijk gekoelde en diepgevroren voedingsproducten. We doen dit zowel manueel als volautomatisch en bieden een verregaande service in stockage, handling en de totale logistieke begeleiding.

Ons bedrijf slaat letterlijk een brug tussen Staden en Roeselare, pal in de regio van de landbouwproductie en voedselverwerkende bedrijven. Onze lokale verankering garandeert niet alleen een lage footprint, maar zorgt ook voor een optimale samenwerking met onze toeleveranciers, de plaatselijke arbeidsmarkt en de buurt.

BARIAS bouwt aan een thuis voor de toekomst

Barias wil nog meer dan nu een modelbedrijf worden voor de sector, maar ook voor zijn medewerkers en de regio. We behalen jaar na jaar het certificaat van het Vlaams charter voor duurzaam ondernemen. (CDO) Dit charter onderschrijft de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN en Unesco. Barias zet zich dagelijks in om duurzaam te ondernemen in overleg met elke stakeholder.

Sinds het prille begin kent Barias een meer dan gewone groei. Deze groei is naast onze optimale ligging tevens het resultaat van een toekomstgericht denken in zowel investeringen als een slimme organisatie van een doordachte voedingsflow. Hierbij houden we, meer dan welk bedrijf ook, rekening met de strenge sectorspecifieke maatregelen naar voedselveiligheid, hygiëne, diepvries -en temperatuurbeheersing. Het aaneenschakelen van de gebouwen moet dus verstandig worden aangepakt en daar gaan we met Barias heel ver in. We slagen er in om te voldoen aan de torenhoge normeringen die wereldwijd erkend zijn. De verdere duurzame uitbreiding van Barias gebeurt dan ook zeer doordacht en steeds in overleg en na advies van tal van gerenommeerde experts.

In onze plannen houden wij nu reeds rekening met een uitgebreide en robuuste ecologische groenbuffer rond het bedrijf. Dit zal letterlijk het sluitstuk worden van onze uitbreiding en willen dan ook dat het bedrijf op dat moment volledig geïntegreerd is in de buurt. De groenzone stellen we gratis ter beschikking van de buurtbewoners en de jeugdbewegingen compleet met een vijver, zitbanken, wandelpaden en speeltuigen.

Als goede buur willen we dat de buurt duurzaam meegeniet van de groei van ons bedrijf. We luisteren ook graag naar de buren hoe we het nog beter kunnen doen. Deze dialoog gaan we aan door middel van een jaarlijks buurtfeest, daar lichten we onze activiteiten toe en luisteren we naar hun wensen. Zo ontstaan er telkens tal van nieuwe initiatieven zoals het delen van onze groene energie met de buurtbewoners die we op vandaag reeds produceren door de vele zonnepanelen op onze gebouwen.

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden.
Meer info