At yourrr service!

Bezoek ons bedrijf
Terug naar overzicht

Outsourcen betekent in eerste plaats specifiek werk laten uitvoeren door een specialist ter zake. En dat zijn we bij Barias. Bovendien kunnen u en uw organisatie zich focussen op uw kerntaken.

Uitbesteden is investeren in een (nieuwe) zekerheid voor uw bedrijf. Als uitbesteder kan u profijt halen uit de jarenlange ontwikkelingen en relevante investeringen aan de zijde van de externe leverancier. Uitbesteden kan ook dé kans zijn om een onverwachte urgentie toch nog rond te krijgen.

Naast een betere kwaliteit van de output kan je rekenen op een pak andere 
voordelen. Zo ziet de kostenstructuur er interessanter uit. Down-sizing 
kan op korte termijn de kostenefficiëntie verbeteren.

Als u een taak uitbesteedt aan een specialist, kan u rekenen op een sluitend en transparant overzicht van de feitelijke kosten van de uitbesteding. U weet exact welk budget u moet reserveren en u hoeft zich geen zorgen te maken over moeilijk te duiden overheadkosten...

Andere tactische en strategische voordelen:

 • geen zorgen meer over interims of tijdelijke werkkrachten
 • profiteer van schaaleffecten
 • geniet van een altijd beschikbare capaciteitsoplossing
 • voer een buffer in tegen productieschommelingen
 • bespaar in arbeidskosten, opleidingen en complex management
 • verhoog het innovatievermogen van uw bedrijfsprocessen
 • stap makkelijker mee in de nieuwste technologieën en technieken
 • ...

Waarom Barias?

Nieuwe producten voortbrengen die meteen geschikt zijn voor de consument vereisen hoge normen en op maat ontwikkelde oplossingen. Met de juiste infrastructuur, controletechnieken en goed opgeleid personeel hebben we een antwoord op elke behoefte. Onze state-of-the-art gebouwen, het machinepark en onze persoonlijke betrokkenheid garanderen een dienstverlening die perfect aansluit bij uw bedrijfsproces.

U kan zeker zijn van perfecte beheersing van de flow van halffabricaat tot eindproduct en hoeft niet te vrezen voor contaminatie. We voeren alles uit in gecertificeerde high-end omgevingen. Barias voldoet integraal aan de hoge eisen van het BRC Global Standard label en krijgt op dat vlak een high-level score toegekend van het BRC. Daarnaast werken we volgens nauwgezette procedures. Maar daar nemen wij als bedrijf nog geen genoegen mee; We kiezen er bewust voor om ook een duurzame en milieuvriendelijke koers te varen. Barias zet daarom sinds 2006 de handtekening onder het Voka charter duurzaam ondernemen i.s.m. United Nations en de provincie West-Vlaanderen: het bewijs dat we milieu- én mensvriendelijk ondernemen.

In Barias zal u een waardige, vooruitstrevende partner vinden die professionele diensten aanbiedt. Zowel voor een urgente oplossing, als voor een structureel partnership: 1 telefoontje volstaat om een volledig uitgekiend proces op te starten.

Barias kan uw order snel opstarten en afwerken

Ook bij onvoorziene situaties staat Barias garant voor de ultieme reactiesnelheid. Heeft u een vraag in verband met een dringende opdracht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op...

In dit kader bieden wij u ook een service-garantie: wij zijn 24u op 24 te bereiken, elke dag van de week.

Barias opstarten en afwerken
Barias verpakken

Bij Barias vindt u meer mogelijkheden op vlak van verpakken:

Door onze specialisatie in verpakken, herverpakken en verpakkingstechnieken kunnen we meer voor u doen. Wij combineren manuele zorg van goed opgeleid personeel, met de snelheid van machinale verwerking.

Barias verzorgt optimale kwaliteitsbeheersing:

 • BRC high level: we kiezen ervoor om Kwaliteit, Bedrijfsinfrastructuur, Productcontrole, Procescontrole en Personeel voortdurend 
  nauwlettend in de gaten te houden.
 • HACCP: we houden een transparante risico-inventaris volgens Europese normen.
 • alle EU-autorisaties: eigen KF-, B- en VE-nummer
 • Onze MVO-visie en ons duurzaamheidsbeleid leidt tot producten en diensten van topkwaliteit
 • ...
Barias kwaliteitsbeheersing
Barias procesbeheersing

Geniet dankzij Barias van sluitende procesbeheersing:

in het kader van een vlot management en een sluitende administratieve opvolging kan u bij Barias rekenen op goede traceerbaarheid, reglementaire documentatie en persoonlijke opvolging van uw order.

Barias staat voor volledige transparantie en duidelijkheid.

We nemen onze verantwoordelijkheid. Zo kan u erin berusten dat alles volgens afspraak verloopt en dat u een stipte, correcte dienstverlening geniet.

Barias procesopvolging

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden.
Meer info