Dé thuis voor de
lekkerste merken

Wij behandelen alle soorten producten waaronder ook gekoelde en diepgevroren voedingsproducten. We doen dit zowel manueel als volautomatisch en bieden een verregaande service in stockage, handling en de totale begeleiding. We ontvangen uw bulkproduct waarna we dit gaan behandelen tot een nieuwe referentie of nieuw afgewerkt product.

Ontdek hier alles
Jolly Iglo

At yourrr service!

Bezoek ons bedrijf

Een virtuele rondleiding bij Barias?

“Wij willen dat iedere klant zich thuisvoelt bij Barias. Daarom gaan wij zo ver je wil mee in jouw verhaal. Zover jouw ambitie, groei of potentieel reikt. Daarom is deze sleutel voor jou!

Zaakvoerder Chris Mullie

Neem nu een kijkje
Corporate Social Responsible
Het project Barias 2020, investeert in jouw toekomst samen met Vlaanderen en Europa. Dit via een bijdrage vanuit Vlaanderen VCF van 48.000 euro en een bijdrage vanuit de Europese Unie, het Europees Sociaal Fonds ESF van 32.000 euro.

Via dit project Barias 2020 willen we een duurzaam personeelsbeleid uitbouwen als derde pijler in onze strategie (naast de financiële en facilitaire pijler) om onze omzet tegen 2020 verder te laten groeien. Die groei vraagt meer werknemers en nieuwe functies. Daarvoor is structuur en formalisering noodzakelijk. Het resultaat moet zijn dat de werknemers fluitend naar het werk (blijven) komen en naar huis gaan. We willen werknemers die zichzelf ontwikkelen en groeien, die promotie (willen) maken en trouw zijn. Dat is goed voor de werknemers, onze klanten maar ook goed voor ons bedrijf omdat we enkel op die manier onze groeiambities kunnen waarmaken. Dit past in onze visie dat een duurzaam loopbaanbeleid de match moet maken tussen de individuele en bedrijfsambities. Meer info kan je bekomen bij chris.mullie@barias.be.

Meer info

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden.
Meer info