Dé thuis voor de
lekkerste merken

Barias is gespecialiseerd in het tailor-made (her)verpakken, stockeren en aanbieden van value-added services voor voedingsproducenten, zowel manueel als geautomatiseerd.
Te weinig tijd, ruimte, personeel of geschikte machines, … Barias verwerkt gekoelde, diepgevroren en ambient voedingsingrediënten tot consumerproof producten op internationale schaal.
Door onze state-of-the-art productielijnen, uitgebreide stockageruimte en gedreven team kunnen we snel en flexibel omschakelen, zowel voor tijdelijke opdrachten als voor de lange termijn overname van het totale inpakproces van onze klant. 
Vanuit het gloednieuwe Barias Experience Center bieden we onze klanten een totale service in logistieke en administratieve ondersteuning ter optimalisatie van hun value chain.  

Ontdek hier alles
Jolly Iglo

At yourrr service!

Bezoek ons bedrijf

Een virtuele rondleiding bij Barias?

“Wij willen dat iedere klant zich thuisvoelt bij Barias. Daarom gaan wij zo ver je wil mee in jouw verhaal. Zover jouw ambitie, groei of potentieel reikt. Daarom is deze sleutel voor jou!

Zaakvoerder Chris Mullie

Neem nu een kijkje
Corporate Social Responsible
Het project "Logistics of the future", investeert in jouw toekomst samen met Vlaanderen en Europa. Dit via een bijdrage vanuit Vlaanderen VCF van 48.000 euro en een bijdrage vanuit de Europese Unie, het Europees Sociaal Fonds ESF van 32.000 euro.

Barias is al sinds 2003 pionier in het manueel en automatisch verpakken van een uitgebreid aanbod aan producten. Als co-packer ontzorgen wij onze klanten in het consumenten-proof maken van hun producten, en daar gaan we heel ver in.

Wij combineren een doorgedreven klantgerichtheid en flexibiliteit met snelheid en operationele betrouwbaarheid. Wij kunnen dat door onze ultramoderne en sterk geautomatiseerde logistieke infrastructuur, maar vooral door onze mensen.

Met dit project, dat financieel ondersteund wordt door ESF zetten we samen een volgende stap als logistieke speler van de toekomst, en ondersteunen wij onze medewerkers in hun ontwikkeling van de 21st century skills.

Meer info

Deze website maakt gebruik van cookies, waarbij o.a. bezoekersstatistieken gemeten worden.
Meer info