NL | EN

Referenties

Lees hier wat een aantal van onze klanten over hun samenwerking met Barias vertellen

x

"Indrukwekkend hoe flexibiliteit in de praktijk wordt omgezet bij Barias. Wij wilden voor onze bakkerijproducten, met heel diverse referenties, een stalen doos als promotool ter beschikking stellen van onze klanten. Echt een hele uitdaging; maar bij Barias kon men soepel inspelen op onze verpakkingswens."

Panesco Europe NV, member of La Lorraine Bakery Group - Dhr. Martin Stael

x

"Door mijn samenwerking met Barias kan ik erop vertrouwen dat ik met 1 telefoontje een nieuwe verpakkingsopdracht snel en correct zal kunnen uitvoeren. Ik kan me dus beter concentreren op mijn kerntaken."

Pasfrost - Mevr. Anne Lafaut

x

"Barias is onze ideale partner om opdrachten uit te voeren
- waar we zelf de geschikte machines niet voor hebben
- of waarvoor we te weinig personeel of ruimte hebben"

Pittman Seafoods - Dhr. Pascal Dehaemers

x

"Op piekmomenten zoals eindejaar, kan ik de capaciteit van mijn organisatie verhogen door een etiketteeropdracht uit te besteden. Zo houd ik mensen beschikbaar voor andere projecten..."

Foodmark21 - Dhr. Nicolas Deswaef

x

"We hebben onderzocht of zelf investeren in een specifieke inpakmachine interessant zou zijn. Wat bleek? Het was finaal interessanter om via Barias te gaan, omdat zij hiervoor state-of-the-art verpakkingsmachines beschikbaar hebben. Ze zijn daarenboven snel inzetbaar voor opdrachten van wisselende aard."

Pomuni - Dhr. Raf Sels

x

"Bij een plotse, dringende bestelling van een retailer kon ik beroep doen op de zeer snelle interventie van Barias... Ongelooflijk hoe na 2 werkdagen deze verpakkingsopdracht volledig afgerond was. Het product was vrijwel onmiddellijk beschikbaar voor de consument."

Setraco - Dhr. Tim Selleslagh

x

"Om een hogere rotatie van onze verschillende productvarianten te bekomen, wilden we die laten proeven in onze klantenkring. Barias reageerde snel en kon in een korte tijdspanne de nieuwe mixdozen verzorgd samenstellen, afwerken en helpen verdelen.
Daardoor schakelden we finaal de verkoop een versnelling hoger."

CSM Benelux - Mevr. Karin Borger

x

"Uitbesteden van bepaalde verpakkingsactiviteiten aan Barias is deels ontzorging en omschakeling naar vaste kosten. Minder verrassingen dus, waardoor ik full force tijd, energie en manuren kan toekennen aan mijn core business."

Crops - Dhr. Claude Devos

x

"Voor ons was Barias een ideale partner: een echte one-stop-shop met professionele aanpak en ruime dienstverlening onder 1 dak. Bij aankomst van de container in de zeehaven werden de douane-formaliteiten, de controle van het voedselagentschap en de tijdelijke diepvriesstockage door Barias opgevolgd. Doordat zij het verpakkingswerk uitvoerden en ons ook ondersteunden bij de ontwikkeling van de verpakking konden we snel een nieuw gevarieerd en groter verpakkingsaanbod aanbieden aan onze klanten. Zware investeringen in testverpakkingen en machines waren hierbij niet nodig."

BML Food Group - Dhr. Lex Peeters

x

"Samenwerken met Barias is echt kunnen vertrouwen dat je optimale kwaliteit behoudt. Wij zijn dus uitermate tevreden van de hoge kwaliteit die Barias ons levert. Dat is op zich nog belangrijker dan de HACCP- en BRC-certificaten aan hun muur."

S.I.T. FANTICRAB INTERNATIONAL - Mevr. Roos Godderie

x

"Ik weet op voorhand exact wat het me zal kosten, waardoor ik nooit voor verrassingen kom te staan. Ik kan daardoor ook perfect inschatten of een nieuw project of verpakkingsidee een haalbare kaart is of niet."

Ardo - Mevr. Heidi Govaerts

x

"Een klant zijn vrachtwagen was gekanteld en had heel wat schade opgelopen. We vreesden voor de lading... Door zo snel in actie te treden kon Barias met hun deskundigheid de goederen in de trailer nog herverpakken en grotendeels verkoopsklaar maken."

Nuytten Verzekeringen - Dhr. Bernard Nuytten